Bedrijfsrecherche in Eindhoven? 

Waar moet je als ondernemer/werkgever op letten bij het zoeken naar bedrijfsrecherche in Eindhoven of omgeving?  Op Interro bedrijfsrecherche kan je vertrouwen: jarenlange ervaring gecombineerd met jong enthousiasme.

 

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar, integer en vakkundig particulier onderzoeker (ook wel 'bedrijfsrechercheur' of 'privédetective' genoemd) in Eindhoven of omgeving, neem dan gerust contact met mij op! Interro Recherchediensten verricht bedrijfsrecherche-onderzoeken voor vele opdrachtgevers in de omgeving van Eindhoven, maar zeker ook daar buiten.

Onderzoeken naar overtreding van het concurrentiebeding, interne diefstal; ('stelen van de baas'), fraude bij ziekmelding en ziekteverzuim, maar ook naar dubieuze handelspartijen: ik adviseer graag. Ik probeer met mijn vakkennis, expertise, doortastendheid, analystisch vermogen, enthousiasme en integriteit de oplossing te vinden.

In de afgelopen jaren (15 jaar politie-ervaring en sinds 2002 actief in de sector bedrijfsrecherche) heb ik een mooie klantenportefeuille in bedrijfsrecherche mogen en kunnen opbouwen. Grote, landelijk en internationale ondernemingen in onder meer retail, logistiek en dienstverlening, maar ook lokale ondernemers heb ik kunnen en mogen helpen. Mond-tot-mond reclame is mijn marketing-tool: ik verricht mijn werk naar beste kunnen en met een grote dosis klantgerichtheid, waardoor ik geen geld hoef te besteden aan radio-commercials, advertenties of andere vormen van reclame. Dit komt vervolgens uiteraard weer tot uiting in mijn uurtarieven, die alleszins redelijk zijn.

Omdat transparantie in mijn beleving belangrijk is (we praten immers altijd over 'vertrouwen') vertel ik op deze pagina meer over mijn bureau. Wanneer je als ondernemer met een probleem aan wil kloppen bij een recherchebureau heb je volgens mij recht op het eerlijke verhaal. Bij Interro geen opgeklopte termen als 'al onze medewerkers zijn gescreend door de politie': Interro heeft maar één medewerker, maar wel een met een bak ervaring, verstand van zaken en een ijzersterk netwerk!

Interro is niet het goedkoopste recherchebureau van het land, maar zeker ook niet het duurste. Daarnaast geldt: niet alles hoeft geld te kosten. Even telefonisch 'sparren' over een kwestie of dossier? Geen probleem, bel gewoon, de 'meter' gaat echt niet meteen lopen. Ik denk graag met je mee, en als de oplossing in één gesprek te bereiken is, doen we dat gewoon samen!

 

Heb je vragen over de mogelijkheden bij het plaatsen van een verborgen camera? Kijk even op deze pagina, of bel me. Gewoon even 'sparren' over een probleem of onderbuikgevoel? Geen punt. Bel me gewoon, als ik je niet kan helpen zal ik dat ook eerlijk zeggen, wellicht kan ik je doorverwijzen. Kosteloos, uiteraard.

 

Interro Recherchediensten is betrouwbaar en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zoek je bedrijfsrecherche met een Keurmerk? Bel me!

028-190214Interro