Interro Recherchediensten is lid van Branchevereniging BPOB

Logo BPOB - Interro RecherchedienstenSinds januari 2016 is Interro Recherchediensten, het bedrijfsrecherche-bureau uit Eindhoven, lid van de branchevereniging voor Particulier Onderzoekers, BPOB.

Veel relaties weten uiteraard dat voor vragen over fraudeonderzoek, bedrijfsrecherche, observaties of achtergrondonderzoek Interro de juiste aanspreekpartner is, maar nu een vermelding van Interro Recherchediensten op de website van de branchevereniging zal worden geplaatst, kunnen ook potentiële opdrachtgevers ons nóg beter vinden.

De BPOB is een branchevereniging die nauw toeziet op de kwaliteit van dienstverlening van aangesloten bureaus, maar zeker ook toetst of (kandidaat) leden zich houden aan regelgevend met betrekking tot onderzoeksbureaus, bijvoorbeeld daar waar het gaat om privacy.

Wanneer een Nederlands Recherchebureau zich aanmeldt als kandidaat lid volgt een screening door het bestuur van de BPOB. Interro Recherchediensten is (vanzelfsprekend) door deze screening gekomen, en vanaf begin 2016 dus trots lid. Na één jaar lidmaatschap kan (en zal) Interro het Keurmerk Particulier Onderzoekers aanvragen.

Interessant voor jouw netwerk?

Mijn nieuws blijven volgen?

Laat een reactie achter