Interro Recherchediensten is onafhankelijk en streeft maar één ding na: de waarheid. Van bureaus die actief zijn in bedrijfsrecherche wordt nogal eens gedacht dat deze 'met de opdrachtgever mee denken' als het gaat om het richting geven aan een onderzoek. Bij Interro werkt dat niet zo. Ik doe mijn onderzoek op basis van feiten en integriteit. 'The whole truth, and nothing but the truth'. Een mooi bewijs daarvan is een uitspraak van de Rechtbank uit juni 2018:

Schermafbeelding 2018-12-15 om 18.54.39

Het échte belang is de waarheid. Niets meer, niets minder.

Loop je tegen zaken aan waarbij een second opinion gewenst is? Of het nou een rapportage van een ander recherchebureau is, of een proces-verbaal van de politie: het kan zeker de moeite lonen met een andere, onafhankelijke (en niet emotioneel betrokken) blik naar een dossier te laten kijken. Wie weet zijn er zaken over het hoofd gezien, bewust genegeerd of anders ingekleurd.

Voor dossier-onderzoek kan je me altijd benaderen. Op basis van kennis en ervaring kan ik je wellicht van dienst zijn. Neem gerust contact met me op wanneer je meer wil weten.

 

 

Meer weten?

Bel me vandaag nog voor een vrijblijvend intakegesprek!

Niet ieder dossier komt voor second opinion in aanmerking. Op basis van volledige discretie kan een intake plaatsvinden, waarbij ik je informeer over de mogelijkheden en tarieven.