Integritool - Pre-employment screening

Wees alert op wie je aanneemt - eerlijkheid duurt het langst

IntegriTool kan gebruikt worden om iedere sollicitant te screenen. De screening bestaat uit het verzenden van een digitaal interview naar de kandidaat. Dit interview bestaat uit een aantal multiple-choice vragen, waarbij de sollicitant vragen zal beantwoorden over (on)eerlijk en contraproductief gedrag.

Na het invullen van de test, krijg jij het rapport met een objectieve en heldere score, inclusief eventuele antwoorden die alarmbellen doen rinkelen.

Over Integritool
Pre Employment Screening

IntegriTool is een online module om toekomstig en doorstromend personeel te screenen op met name integriteit en moraliteit. IntegriTool B.V. is een Nederlandse vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57976848.

Met IntegriTool worden werkgevers ondersteund bij de uitvoering van pre employment screening (PES). IntegriTool biedt met onze integriteittest een hulpmiddel om fraude binnen bedrijven en organisaties te voorkomen. Deze methode om online sollicitanten te screenen is snel, efficient en betaalbaar.

Fraudepreventie is belangrijk, het bedrijfsleven in Nederland lijdt immers nog altijd enorm onder de grote verliezen die fraude met zich meebrengt. Interne fraude kan, in ieder geval voor een groot deel, voorkomen worden door een zorgvuldige selectie van het te werven personeel. Het screenen van personeel moet eigenlijk standaard deel uitmaken van een sollicitatieprocedure.

Employment screening is een must voor ondernemers die op zoek zijn naar personeel met de juiste integriteit en moraliteit. IntegriTool helpt bij deze pre employment screening. Zeg nu zelf: het is toch zonde om veel geld uit te geven aan een assessment, om er vervolgens achter te komen dat het beoogde personeelslid eerder ontslagen is wegens diefstal? IntegriTool biedt de mogelijkheid om risico’s voortijdig te herkennen, en daar vervolgens op te reageren.

  • Eenvoudig
  • Snel
  • Uiterst betaalbaar

Het gebruik van IntegriTool tijdens de sollicitatieprocedures levert uiteindelijk return on investment op. Immers: met een juiste screening voorkom je indiensttreding van personen die een mogelijk risico vormen. Dit heeft uiteindelijk tot gevolg dat er minder fraude binnen de onderneming zal zijn, waardoor de derving afneemt!

IntegriTool is verkrijgbaar in Nederland, maar ook in het Verenigd Koninkrijk. IntegriTool is in meerdere talen toepasbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden om IntegriTool GRATIS te proberen

Waarom Integritool?

Het beste hulpmiddel voor screening

Het werven van nieuwe medewerkers brengt altijd risico’s met zich mee. In de huidige concurrerende markt zijn veel mensen bereid te liegen om een baan te krijgen. Werkgevers moeten hun medewerkers kunnen vertrouwen, maar hoe kunnen zij er zeker van zijn dat dit vertrouwen gegrond is?

Helaas neemt bedrijfsfraude nog steeds toe: manipulatie, verduistering, handel met voorkennis en diefstal door werknemers komen steeds vaker voor. Niet alleen kan fraude leiden tot aanzienlijke financiële verliezen, maar het kan ook reputatieschade en boetes tot gevolg hebben.

Een veilige en productieve werkomgeving

IntegriTool is ontworpen om het aantal medewerkers dat frauduleuze handelingen og contraproductief gedrag vertoont, zoals drugs- en alcoholmisbruik, diefstal of sabotage, te verminderen. IntegriTool helpt werkgevers bij het selecteren van betrouwbaar personeel om zo een veilige en productieve werkomgeving te creëren.

Hoe werkt het?

IntegriTool kan worden gebruikt om iedere sollicitant te screenen. Jij, als werkgever, kunt inloggen op een eigen, beveiligd account. Je voert kandidaatgegevens in, en verzendt op eenvoudige wijze een digitaal interview via email naar jouw sollicitant. Deze ontvangt een weblink, het klikken op deze weblink zorgt ervoor dat het interview start. Zo simpel is het!

De digitale test die de kandidaat krijgt toegestuurd bestaat uit een aantal multiple-choice vragen, waarmee sollicitanten aan de tand worden gevoeld over hun houding ten opzichte van oneerlijk en contraproductief gedrag, zoals bijvoorbeeld:

  • Hoeveel banen heb je gehad in het afgelopen jaar?
  • Denk je dat het gerechtvaardigd is te stelen van de rijken om de armen te helpen?

Het interview duurt ongeveer een half uur. Iedereen kan dit interview maken, er is geen computerkennis of hoog IQ voor nodig. Bij iedere vraag verschijnen meerdere antwoorden in het scherm, en de kandidaat kiest het antwoord dat het beste bij hem/haar past.

In de test zitten controlevragen. Iedere vraag moet binnen een bepaald aantal seconden worden beantwoord. Zodra de kandidaat de test heeft afgerond, is er voor de werkgever een rapport beschikbaar met een objectieve en heldere score, inclusief antwoorden die eventueel alarmbellen doen rinkelen. Op basis van dit rapport kan de werkgever besluiten de sollicitant om nadere uitleg te vragen.

In contact komen met Interro

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.