Interne fraude - fraude door personeel? Overtreding concurrentiebeding? Tijd voor bedrijfsrecherche!

Interne fraude. Het kan slapeloze nachten opleveren. Wie is er nou verantwoordelijk voor die derving? Maakt iemand fouten, of wordt er bewust gemanipuleerd, of  is er spraken van 'stelen van de baas'?

Is die ene medewerker nou alweer ziek? Hoe serieus moet je de signalen omtrent zijn (of haar) activiteiten tijdens het ziekteverlof nou nemen?

Hoe kan het nou toch dat die ene buitendienstmedewerker zijn targets niet haalt? Zijn agenda staat immers steeds vol met afspraken…

Klopt het, dat die ene medewerker die plots ontslag nam inmiddels voor een concurrerende onderneming aan de slag is? Overtreedt hij (zij) wellicht het concurrentiebeding?

Maar ook: de personeelskosten zijn eigenlijk hoger dan je zelf dacht. Hoe kan dát nou weer..?

 

Als je vermoedens hebt van interne fraude (bedrijfsfraude) in je eigen bedrijf (of het bedrijf waar je werkt), dan is het goed komt weten dat bedrijfsrecherche een hoop duidelijk kan maken. Een bekwaam, enthousiast en betrokken recherchebureau (sommigen noemen het 'privé detective') bekijkt samen met de opdrachtgever de casus en geeft een goed doordacht advies, waarbij gekeken wordt naar de beste, de best toepasbare en meest betaalbare oplossing van het probleem. Binnen alle wettelijke kaders en gedragsregels voor particulier rechercheurs helpt Interro opdrachtgevers met het in kaart brengen van de problematiek en, uiteraard, het oplossen van het probleem. Waarheidsvinding, dat is het doel van ieder onderzoek. Oók als dit betekent dat vermoedens onterecht zijn. Sommigen noemen dat 'geen resultaat', maar ik zie dat anders: de wetenschap dat je personeel (of collega's) wél te vertrouwen zijn is toch eigenlijk een geweldig mooi resultaat?

 

Overtreden concurrentiebeding - stelen van de baas - ongeoorloofd ziekteverzuim

Interro bedrijfsrecherche Eindhoven
Ervaren partner bij de opsporing en bestrijding van fraude

Voorbeelden te over van onderzoeken die wij voor onze opdrachtgevers hebben uitgevoerd. Fraude door personeel blijft een enorm probleem en risico. Bedrijfsrecherche van Interro Recherchediensten B.V. uit Eindhoven kan helderheid brengen. Of het nu met behulp van verborgen camera’s moet, via observaties of door middel van het interviewen van partijen: Interro Recherchediensten is een ervaren partner in de opsporing en aanpak van fraude, ook binnen jouw bedrijf! Het recherchebureau is gevestigd in Eindhoven, maar vanzelfsprekend kan je ook een beroep op me doen wanneer je bedrijf in Breda, Tilburg, Amsterdam, Almere of ergens anders in Nederland gevestigd is. Een intake- of adviesgesprek is altijd gratis!

Wist je dat voorkomen van fraude al begint bij het sollicitatieproces? IntegriTool meet de integriteit en moraliteit van kandidaten. Wel zo prettig om te weten wie je aan gaat nemen, toch? Met regelmaat spreek ik ondernemers (werkgevers) die er achteraf achter komen dat screening van personeel veel schade door derving had kunnen voorkomen. Mocht je signalen hebben dat er sprake kan zijn van diefstal door personeel, neem dan contact met mij op.

BPOB en Keurmerk
Interro Recherchediensten is lid van de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus en houder van het Keurmerk voor Particuliere Onderzoeksbureaus.

In contact komen met Interro, hét recherchebureau uit Eindhoven

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Interro verricht haar werkzaamheden op het gebied van bedrijfsrecherche in geheel Nederland. Opdrachtgevers van recherchebureau Interro zijn onder meer te vinden in Amsterdam, Rotterdam, Almere, Breda, Tilburg, Nijmegen, Arnhem, 's Hertogenbosch, Sittard, Maastricht, Apeldoorn en Zwolle.