Interne fraude - fraude door personeel

Interne fraude. Het kan slapeloze nachten opleveren. Wie is er nou verantwoordelijk voor die derving? Maakt iemand fouten, of wordt er bewust gemanipuleerd?

Is die ene medewerker nou alweer ziek? Hoe serieus moet je de signalen omtrent zijn (of haar) activiteiten tijdens het ziekteverlof nou nemen?

Hoe kan het nou toch dat die ene buitendienstmedewerker zijn targets niet haalt? Zijn agenda staat immers steeds vol met afspraken…

Interro bedrijfsrecherche
Ervaren partner bij de opsporing en bestrijding van fraude

Voorbeelden te over van onderzoeken die wij voor onze opdrachtgevers hebben uitgevoerd. Fraude door personeel blijft een enorm probleem en risico. Bedrijfsrecherche van Interro Recherchediensten B.V. uit Eindhoven kan helderheid brengen. Of het nu met behulp van verborgen camera’s moet, via observaties of door middel van het interviewen van partijen: Interro Recherchediensten is een ervaren partner in de opsporing en aanpak van fraude, ook binnen jouw bedrijf!

Wist je dat voorkomen van fraude al begint bij het sollicitatieproces? IntegriTool meet de integriteit en moraliteit van kandidaten. Wel zo prettig om te weten wie je aan gaat nemen, toch? Met regelmaat spreken wij ondernemers (werkgevers) die er achteraf achter komen dat screening van personeel veel schade door derving had kunnen voorkomen. Mocht je signalen hebben dat er sprake kan zijn van diefstal door personeel, neem dan contact met ons op.

BPOB
Interro Recherchediensten is lid van de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus.

In contact komen met Interro

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.