Bedrijfsrecherche – een eerlijk verhaal

Transparantie - volgens velen een basis voor succesvol zaken doen. Daar sluit ik me graag bij aan. Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Simpel, toch? Toch lijkt dit niet voor iedereen even simpel, óók niet binnen de bedrijfsrecherche.

Bedrijfsrecherche is een niche, een vak voor specialisten. Bedrijfsrechercheur word je namelijk niet zomaar. In de jaren dat ik nog bij de politie werkte, was 'de recherche' een afdeling waar menig collega met verlangen en bewondering naar keek. De recherche, dán had je het gemaakt. Ook nu, in de particuliere sector, ben je niet van de ene dag op de andere 'rechercheur' en dat is maar goed ook.

Opdrachtgevers vertrouwen hun ellende toe aan een particulier onderzoeksbureau. Financiële schade, emmers vol met buikpijn, slapeloze nachten. Dan is het wél zo prettig voor die opdrachtgever dat hij weet dat 'zijn dossier' in goede handen is. Toch?

Opdrachtgevers (en potentiële opdrachtgevers) verdienen een eerlijk verhaal, al was het alleen maar omdat ze niet voor niets hun vertrouwen in de handen van een recherchebureau leggen. Het vertrouwen, dat al een keer (fors) beschadigd is, immers...

Voor bedrijfsrecherche in Eindhoven, maar ook daar buiten, moet je bij Interro zijn. Omdat bedrijfsrecherche nu eenmaal een eerlijk verhaal moet zijn. Hoe eerlijk? Kijk hier maar:

 

Veel websites van recherchebureaus praten over 'onze medewerkers', en 'wij'. Wellicht is het handig om te weten dat veel recherchebureaus in Nederland uit één persoon bestaan. Daar is niks mis mee (want Interro bestaat ook uit één persoon! Lees hier onder meer), maar laat je als je op zoek bent naar een betrouwbaar bureau niet (mis)leiden door teksten op websites. Vraag verder wanneer je een rechercheur spreekt, ook naar ervaring en competenties.

Interro Recherchediensten – transparant

Interro bestaat uit één afdeling, één persoon: Die persoon, dat ben ik, John Warrink. Die afdeling, dat is mijn kantoor. Een bureau, een iMac, een telefoon en een netwerk. Een netwerk van goede, betrouwbare specialisten waar ik dankbaar gebruik van maak.

Netwerk van specialisten
In de afgelopen jaren heb ik een netwerk opgebouwd waar ik dankbaar gebruik van maak op het moment dat het nodig is. Mensen die bepaalde competenties hebben die ik niet heb, of die 'voor mij' of sámen met mij aan een opdracht kunnen werken. Mensen die allemaal toestemming hebben om particulier onderzoek te verrichten. Dat kan een bedrijfsrechercheur zijn, maar ook observanten, forensische IT-ers, IT-security specialisten, forensische accountants (zoals het bureau Integis uit Haarlem).

Flexibiliteit en enthousiasme
Mijn opdrachtgevers weten: als ze mij bellen, krijgen ze John aan de telefoon, en die neemt alle tijd voor mij, zonder direct de stopwatch in te drukken, of dat nu 's ochtends is of om 9 uur 's avonds. 'Walking the extra mile' noemen ze dat in het Engels.
Mijn opdrachtgevers weten dat ik mij aan de afspraken hou en dat hun “problemen” bij mij als bedrijfsrechercheur in goede handen zijn.

Peter R de Vries met John van Interro - Internetpesters

John, samen met Peter R. de Vries, bij Internetpesters Aangepakt. Dit shot werd gemaakt op het Mediapark in Hilversum.
I.v.m. bepaalde werkzaamheden is John altijd onherkenbaar in beeld.

Interro Recherchediensten is niet zó maar een bedrijfsrecherche-bureau (of, zoals sommigen zeggen, 'privédetective'). Bij mij staan waarheidsvinding en klanttevredenheid écht hoog in het vaandel. Klanttevredenheid bereik je alleen maar door resultaatgericht te werken, met open vizier en korte lijnen. Oók als dit betekent dat het onderzoeksresultaat de opdrachtgever 'verrast' of als ik de vermoedens van de opdrachtgever niet blijk te kunnen bevestigen. Ook dát is transparantie. Of het nu gaat om interne diefstal ('stelen van de baas'), ongeoorloofd ziekteverzuim, de overtreding van een concurrentiebeding of andere vormen van fraude: voor kwalitatief hoogstaande bedrijfsrecherche mag je me altijd bellen! Of je nou in Breda, Eindhoven, Hilversum, Utrecht of Amsterdam gevestigd bent: een kennismakingsgesprek is ALTIJD gratis!

Klaar om meer te ontdekken?

Bel mij vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Een greep uit de opdrachtgevers

Nike - Interro namaakbestrijding
Carlink - Interro namaakbestrijding
Royaums - Interro namaakbestrijding
G-Star Raw - Interro namaakbestrijding
BALR - Interro namaakbestrijding

In contact komen met John

Vul het contactformulier in of bel direct 040 - 711 53 53.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.