Keurmerk BPOB ontvangen!

Op donderdag 14 maart 2019 mocht ik uit handen van de voorzitter van de Branchevereniging Particuliere OnderzoeksBureaus, BPOB, Wouter van Veldhuijsen, het Keurmerk van deze branchevereniging in ontvangst nemen. De audit, uitgevoerd door auditors van de Stichting N'Lloyd, heb ik glansrijk (en in één keer) doorstaan. Mijn kantoor en werkzaamheden zijn gecontroleerd op onder meer beveiliging van data en persoonsgegevens, samenstelling van dossiers, juiste verwerking van persoonsgegevens en andere gevoelige informatie, diploma's en permanente educatie.

028-190214Interro

Het Keurmerk van de Stichting N'Lloyd en de BPOB is een onderschrijving van de aanwezigheid van meerdere kwaliteitseisen bij eigenaren van een recherchebureau. Het kiezen voor een recherchebureau is voor veel potentiële opdrachtgevers een lastige opgave. Immers: Iedereen zegt op zijn of haar website kwaliteit te leveren, goed te zijn en allerlei expertises in huis te hebben. De aanwezigheid van een keurmerk bij een recherchebureau kan dus die keuze vereenvoudigen.

Let op: het melden van de aanwezigheid van het keurmerk mag uiteraard alleen wanneer dit keurmerk ook daadwerkelijk verleend is. Het controleren van een vermelding als deze kan op de website van de branchevereniging en bij de Stichting N'Lloyd. 

Laat een reactie achter