Gebruikt iemand jouw merk? Onderneem actie!

Je biedt een goed en betrouwbaar product aan. Jouw klanten herkennen dit merk, en waarderen het.  Uiteraard zit je er niet op te wachten dat andere partijen meeliften op jouw succes. Helaas bestaat er echter een serieus risico dat ook jouw producten nagemaakt worden en tegen veel lagere verkoopprijzen worden aangeboden.

Je bent eigenaar van een merk, wij zien het als onze taak dit merk samen met jou te beschermen! Voor namaakbestrijding ben je bij Interro Recherchediensten in goede handen!

Pro actieve methode voor opsporing van handelaren

Interro Recherchediensten heeft een pro-actieve werkmethode waarmee handelaren in merkvervalste artikelen worden opgespoord en geïdentificeerd. Wij zijn trots op onze relaties met wereldwijd bekende merken, die stuk voor stuk vertrouwen (en baat!) hebben bij onze aanpak. Het beschermen van jouw intellectueel eigendom (merkrecht, beeldmerken, enzovoort) is gebaat bij onze pro-actieve aanpak.

De markt wordt (fysiek en op internet) gescand op aanbieders van mogelijke namaakartikelen. Interro verwijdert advertenties van Marktplaats, Facebook, Instagram of andere websites of platformen. Testaankopen en observaties worden verricht, en daarmee wordt een dossier opgebouwd. Op het moment dat er een duidelijk beeld bestaat over de verkoper(s), en liefst uiteraard van de voorraden, verzorgen wij de daadwerkelijke aanpak, inclusief de verzorging van zogeheten onthoudingsverklaringen, maar het komt ook voor dat wij onze rapportages aanleveren bij de opsporingsinstanties. Namaakbestrijding in optima forma. Door deze pro-actieve methodes heeft Interro een groot aantal wereldwijd opererende opdrachtgevers weten te overtuigen. Merkhouders in o.a. de mode (kleding, schoenen, accessoires), automotive, farmaceutica, tabaksindustrie, huishoudelijke artikelen, speelgoed, electronica en uiterlijke verzorging vertrouwen op de kennis en doortastendheid van Interro Recherchediensten.

 

Voor meer informatie kun je ons ook altijd bellen (7 dagen per week bereikbaar)  op 040 - 711 53 53 of stuur een e-mail.

Interro Recherchediensten is onder meer lid van de International Trademark Association.

INTA - International Trademark Association

Kom je ergens goederen tegen, waarvan jij het idee heeft dat deze nagemaakt zijn? Meld dat dan op deze website! StopNamaak.NU is een website waar anoniem meldingen geplaatst kunnen worden over de handel in namaak. Met jouw hulp wordt namaakbestrijding NOG effectiever!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Nike - Interro namaakbestrijding
Carlink - Interro namaakbestrijding
Royaums - Interro namaakbestrijding
G-Star Raw - Interro namaakbestrijding
BALR - Interro namaakbestrijding

In contact komen met Interro

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.