Recherchebureau in Arnhem? 

Waar moet je als ondernemer/werkgever op letten bij het zoeken naar een recherchebureau in Arnhem of omgeving?  Op Interro kan je vertrouwen: jarenlange ervaring gecombineerd met jong enthousiasme.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar, integer en vakkundig particulier onderzoeker in Eindhoven of omgeving, neem dan gerust contact met mij op! Interro Recherchediensten verricht bedrijfsrecherche-onderzoeken voor vele opdrachtgevers in de omgeving van Arnhem, maar zeker ook daar buiten.

Onderzoeken naar overtreding van het concurrentiebeding, interne diefstal; ('stelen van de baas'), fraude bij ziekmelding en ziekteverzuim, maar ook naar dubieuze handelspartijen: ik adviseer graag en probeer met mijn vakkennis, expertise, doortastendheid, analystisch vermogen, enthousiasme en integriteit de oplossing te vinden.

In de afgelopen jaren (15 jaar politie-ervaring en sinds 2002 actief in de sector bedrijfsrecherche) heb ik een mooie klantenportefeuille mogen en kunnen opbouwen. Grote, landelijk en internationale ondernemingen in onder meer retail, logistiek en dienstverlening, maar ook lokale ondernemers heb ik kunnen en mogen helpen. Mond-tot-mond reclame is mijn marketing-tool: ik verricht mijn werk naar beste kunnen en met een grote dosis klantgerichtheid, waardoor ik geen geld hoef te besteden aan radio-commercials, advertenties of andere vormen van reclame. Dit komt vervolgens uiteraard weer tot uiting in mijn uurtarieven, die alleszins redelijk zijn.

Interro is niet het goedkoopste recherchebureau van het land, maar zeker ook niet het duurste. Daarnaast geldt: niet alles hoeft geld te kosten. Even telefonisch 'sparren' over een kwestie of dossier? Geen probleem, bel gewoon, de 'meter' gaat echt niet meteen lopen.

 

Heb je vragen over de mogelijkheden bij het plaatsen van een verborgen camera? Kijk even op deze pagina, of bel me.