Een recherchebureau? Waarom eigenlijk..?

Waarom zou je als ondernemer/werkgever/advocaat de expertise van een recherchebureau inroepen?  Omdat ieder zijn vak heeft, óók de houder van een recherchebureau.

Als ondernemer, werkgever of arbeidsrechtadvocaat loop je soms tegen kwesties aan waarvan je denkt: "wat moet ik hier nu weer mee aan?"  Situaties roepen vragen op of, erger nog, zorgen voor buikpijn en slapeloze nachten. Interro Recherchediensten verricht bedrijfsrecherche onderzoeken voor vele opdrachtgevers in heel Nederland, maar zeker ook daar buiten.

Onderzoeken naar overtreding van het concurrentiebeding, interne diefstal; ('stelen van de baas'), fraude bij ziekmelding en ziekteverzuim, maar ook naar dubieuze handelspartijen: ik adviseer graag en probeer met mijn vakkennis, expertise, doortastendheid, analystisch vermogen, enthousiasme en integriteit de oplossing te vinden.

In de afgelopen jaren (15 jaar politie-ervaring en sinds 2002 actief in de sector bedrijfsrecherche) heb ik een mooie klantenportefeuille mogen en kunnen opbouwen. Grote, landelijk en internationale ondernemingen in onder meer retail, logistiek en dienstverlening, maar ook lokale ondernemers heb ik kunnen en mogen helpen. Mond-tot-mond reclame is mijn marketing-tool: ik verricht mijn werk naar beste kunnen en met een grote dosis klantgerichtheid, waardoor ik geen geld hoef te besteden aan radio-commercials, advertenties of andere vormen van reclame. Dit komt vervolgens uiteraard weer tot uiting in mijn uurtarieven, die alleszins redelijk zijn.

Interro is niet het goedkoopste recherchebureau van het land, maar zeker ook niet het duurste. Daarnaast geldt: niet alles hoeft geld te kosten. Even telefonisch 'sparren' over een kwestie of dossier? Geen probleem, bel gewoon, de 'meter' gaat echt niet meteen lopen.

 

Heb je bijvoorbeeld vragen over de mogelijkheden bij het plaatsen van een verborgen camera? Kijk even op deze pagina, of bel me.