Cameratoezicht

Als je behoefte hebt aan de aanschaf van een nieuw (of vervanging van een bestaand) camerasysteem bij je bedrijfspand of woning is het verstandig goed advies in te winnen. De AliBaba-setjes zijn zeer aantrekkelijk geprijsd, met zoals de setjes die af en toe in de schappen liggen bij de goedkopere supermarkten in ons land. Er is echter een reden waarom deze setjes zo aantrekkelijk geprijsd zijn: kwaliteit. Zo simpel is dat.

Onze technisch specialist bekijkt de situatie bij je pand nauwkeurig en adviseert je eerlijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Doordat wij korte lijnen hebben bij de inkoop van onze apparatuur én doordat camerabewaking voor ons geen core business is kunnen wij tegen een zeer aantrekkelijke prijsstelling systemen monteren. We doen geen concessies aan kwaliteit: áls er dan eens een keer een incident is willen we ook dat je blij bent dat je voor het juiste systeem gekozen hebt doordat je haarscherpe en bruikbare beelden kunt veiligstellen.

Voorbeeld van haarscherpe camerabeelden, veiliggesteld na diefstal van fietsen uit een garage.

Ook voor heimelijk cameratoezicht ben je bij Interro aan het juiste adres. In het kader van onderzoeken maken wij in voorkomende gevallen (én wanneer het is toegestaan) gebruik van verborgen camera’s. Wanneer we deze onderzoeksmethode toepassen moeten we er op kunnen vertrouwen dat de verzamelde beelden van kwalitatief hoog niveau zijn: het kan immers het doorslaggevende bewijs vormen in een onderzoeksdossier. Verdwijnen er goederen (of geld) uit je bedrijfspand, en je kan de vinger niet op de zere plek leggen? Dan kan heimelijk cameratoezicht een uitkomst bieden.

Vragen over cameratoezicht? Neem contact met ons op, onze specialist beantwoordt je vragen graag!

Geregistreerd door:

autoriteit persoonsgegevens

Erkend door:

justitie erkend

Lid van:

bpob