Media

Home » Diensten » Media

Waar kan Interro u mee helpen?

In de afgelopen jaren hebben veel mediabedrijven en omroeporganisaties mij weten te vinden. Enerzijds voor interviews, anderzijds om mijn expertise onderdeel te laten zijn van te produceren televisieprogramma’s.

Jarenlang mocht ik mijn bijdrage leveren aan televisieprogramma’s in de crime-hoek. Bij AVROTROS Opgelicht?!, Gestalkt!, Internetpesters aangepakt en veel meer programma’s verzorgde ik redactie-ondersteuning, maar ook observaties en was ik in meerdere items te zien. Voor programma’s als Big Brother, De Gouden Kooi, Expeditie Robinson, Dreamschool en meer verzorgde ik de screening van kandidaten. Onlangs mocht ik op verzoek van Concept Street meewerken aan een documentaire over Jomanda, welke is uitgezonden op Discovery+.

Ook bij radioprogamma’s is in de afgelopen jaren meermaals mijn expertise gevraagd. Op BNR, Omroep Brabant, NPO Radio 1 en 2 was mijn stem te horen tijdens onderwerpen en interviews.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in de mediawereld. Ik weet wat er gevraagd wordt van een rechercheur, en begrijp de gedachten en wensen van de televisiemakers. Onderzoeken en opsporen is een vak, maar televisie maken is dat ook! Ik kan me vaak goed verplaatsen in de gedachten van de redacteuren en eindredacteuren en probeer op de juiste manier invulling te geven aan mijn opdrachten.

Redactie-ondersteuning & screening

In de afgelopen jaren hebben veel mediabedrijven en omroeporganisaties mij weten te vinden. Enerzijds voor interviews, anderzijds om mijn expertise onderdeel te laten zijn van te produceren televisieprogramma’s.
Ik heb aan een groot aantal programma’s in de crime-hoek mogen meewerken, en ben nog altijd trots op mijn samenwerking met grote televisiepersoonlijkheden, van wie ik Peter R. de Vries er graag uitlicht.
Voor AVROTROS Opgelicht?! heb ik vele jaren werkzaamheden mogen verrichten, zowel redactioneel als voor en achter de (verborgen) camera.

Daarnaast verzorg ik al meer dan 15 jaar de screenings van kandidaten voor televisieprogramma’s. Ooit begon dit bij Expeditie Robinson, maar ook bij programma’s als Big Brother, De Gouden Kooi een Dream School heb ik de kandidaten mogen screenen.

Observaties

Observeren is een ingrijpende onderzoeksmethode. Immers: door personen te observeren raak je de persoonlijke levenssfeer van die betrokken persoon. Je ziet bijvoorbeeld welke activiteiten iemand ontplooit, welke ontmoetingen er plaatsvinden en hoe iemand zich voortbeweegt.
Toch is observatie vaak een goede manier om duidelijkheid in bepaalde vraagstukken te krijgen. Ik maak gebruik van de expertise van een selecte groep observanten, waarvan de meesten hun sporen hebben verdiend bij de observatieteams van de politie en/of de FIOD. Observeren is namelijk meer dan ‘iemand schaduwen‘ of ‘een dagje achter iemand aan rijden‘. Observeren is een specialisme. De observanten van Interro beheersen de kunst.

Observatie-voertuig

Interro Recherchediensten is in het bezit van een goed uitgerust observatievoertuig. Verschillende camera’s welke zijn ingebouwd in dit voertuig maken het mogelijk om tijdens observaties beeldmateriaal te verzamelen. De beeldkwaliteit is van hoog niveau, waardoor deze beelden ook prima in reportages of items te monteren zijn. Vanuit dit voertuig kunnen vanzelfsprekend ook statische of dynamische observaties (het volgen van personen) worden uitgevoerd.

Geregistreerd door:

autoriteit persoonsgegevens

Erkend door:

justitie erkend

Lid van:

bpob