Diensten

Hulp nodig?

Home » Diensten

Waar kan Interro u mee helpen?

Voor onderzoeken op verschillende rechtsgebieden is Interro Recherchediensten de juiste partner. Waarheidsvinding, dat is waar het om draait bij de onderzoeken die Interro voor haar opdrachtgevers verricht. Of het nu gaat om (vermoedens van) interne diefstal of onterecht ziekteverzuim (interne fraude bij bedrijven), inbreuk op intellectuele eigendomsrechten (‘namaakbestrijding’) , inbraak of diefstal uit uw bedrijf, gevallen waar bedrijven slachtoffer zijn van oplichting door derden of andere zaken waar de politie geen tijd voor heeft of geen prioriteit aan geeft, maar die wel degelijk impact hebben op het bedrijf, het personeel en de bedrijfsvoering of (redactionele) ondersteuning bij televisieprogramma’s en documentaires.

Arbeidsrecht

Het kan je slapeloze nachten opleveren: wie is er nou verantwoordelijk voor die derving? Waardoor verdwijnt mijn voorraad? Maakt iemand fouten, of wordt er bewust gemanipuleerd?

Is die ene medewerker nou écht ziek, of klopt mijn onderbuikgevoel?

Interro onderzoekt dit soort kwesties met oog voor alle aspecten.

Merkenrecht

Je biedt een goed en betrouwbaar product aan. Jouw klanten herkennen dit merk, en waarderen het. Uiteraard zit je er niet op te wachten dat andere partijen meeliften op jouw succes. Helaas bestaat er echter een serieus risico dat ook jouw producten nagemaakt worden en tegen veel lagere verkoopprijzen worden aangeboden. Merkvervalsing (‘counterfeiting’) is een van de meest onderschatte vormen van ondermijning.

Of het nu gaat om kleding, huishoudelijke artikelen of producten uit de automotivebranche: als het wordt gemaakt wordt het ook nagemaakt. De verkoop van merkvervalste artikelen is bijna een op zichzelf staande economie waarin jaarlijks hoedden miljoenen omgaan. Buiten de schade voor de merkhouders lijdt ook de ‘reguliere economie’ grote schade. Interro verricht al jarenlang voor de grootste merken ter wereld onderzoek naar (de handel in) namaakartikelen.

Strafrecht

De politie in Nederland heeft haar handen vol aan de bestrijding van de criminaliteit, waarbij bestrijding van zogenoemde georganiseerde criminaliteit een groot deel van de capaciteit bij de politie verbruikt. Door deze prioritering blijven veel aangiftes van misdrijven onaangeroerd, en verdwijnen deze na enige tijd in de spreekwoordelijke la.

Media

Of het nou gaat om het verrichten van achtergrondonderzoek ten behoeve van producties (‘redactie-ondersteuning’), observaties of het screenen van kandidaten voor reality-programma’s: Interro is je ideale gesprekspartner.

Al ruim 15 jaar ben ik welkome gast bij een groot aantal productiebedrijven in Nederland. Bij programma’s als AVROTROS Opgelicht?!, Internetpesters aangepakt, Gestalkt!, Dream School en Expeditie Robinson weet men wat het is om met Interro samen te werken. Het feit dat mijn telefoonnummer bij veel productiebedrijven en media-professionals bekend is zegt genoeg. Ieder jaar opnieuw wordt mijn bijdrage gevraagd.

In 2021 mocht ik met Concept Street samenwerken aan de productie van een documentaire over Jomanda, welke op Discovery+ te zien is.

Geregistreerd door:

autoriteit persoonsgegevens

Erkend door:

justitie erkend

Lid van:

bpob