Observatie-voertuig

Home » Diensten » Media » Observatie-voertuig

Interro Recherchediensten is in het bezit van een goed uitgerust observatievoertuig. Verschillende camera’s welke zijn ingebouwd in dit voertuig maken het mogelijk om tijdens observaties beeldmateriaal te verzamelen. De beeldkwaliteit is van hoog niveau, waardoor

deze beelden ook prima in reportages of items te monteren zijn. Vanuit dit voertuig kunnen vanzelfsprekend ook statische of dynamische observaties (het volgen van personen) worden uitgevoerd.

Voor dynamische observaties maak ik gebruik van ervaren observanten die veelal hun sporen hebben verdiend in de observatieteams van de politie of FIOD, maar die inmiddels in de particuliere sector werkzaam zijn. Observeren is meer dan ‘iemand een dagje schaduwen’ of ‘even achter iemand aan rijden’. Observeren is een vak, en niet iedereen beheerst dit even goed. Observeren is teamwork, waarbij het vanzelfsprekend de kunst is om zoveel mogelijk bewijs te verzamelen en vast te leggen zonder zelf gezien (ontdekt) te worden.

Mocht je voor een tv-programma of -item gebruik willen maken van goede observanten of van mijn volledig ingerichte observatievoertuig, neem dan contact met me op. Ik bespreek de mogelijkheden en tarieven graag!

Geregistreerd door:

autoriteit persoonsgegevens

Erkend door:

justitie erkend

Lid van:

bpob